www.staffanstorpck.se
Valutor:
kjol,kläningar,vita jeans,tröja,blusar,skinnjacka dam
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi är mycket stolta över vårt rykte för god service, men om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, kontakta oss via e-post, kommer vi att hjälpa dig med ett utbyte eller återbetalning.

För retur

1.We är fast beslutna att full belåtenhet. Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick.

2.We inte täcker fraktkostnaden för retur eller utbyten, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader, dessutom rekommenderar vi att du lägger spårning och försäkring för din egen skull. eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.

3. Bidrag för icke-kvalitetsproblem

Vår webbplats kan inte ge en full återbetalning för icke-kvalitetsproblem såsom:

Produkten ser inte ut som de i bilden.

Produkten är inte vad ID tänka mig att det ska vara.

Jag är inte nöjd med denna produkt.

7 dagar (från datum produkterna mottogs), om du begär att returnera köpta objekt på grund av ovanstående skäl, måste du skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du kommer att betala sändningsavgifterna). När vi får de produkter som skickas tillbaka intactly, förutom fraktavgifter, vi kommer också att dra 15% expeditionsavgift baserat på din beställning totala beloppet och ge dig en partiell återbetalning.

För Byten:

7 dagar (från datum produkterna mottogs), om du hitta de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, kan den returneras och ersättas under följande villkor. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du kommer att betala sändningsavgifterna). Produkterna ska inte använts (utom tryout). När vi får de produkter som skickas tillbaka intactly kommer vi ersätta den med nya och skicka tillbaka dem till dig. Sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi levererar till dig bör också tas ut av dig.

Viktigt:

1. Även om vi ge 100% problemfri återvändande, med tanke på den tid och pengar krävande, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och funderingar klara innan du lägger din beställning.

2. Kontakta vår kundtjänst först för att få returadress.

3. Vi kommer inte att vara ansvarig för att förlora om returförpackningen vilse under transporten, måste original postkontor kvitto hållas göra anspråk på ersättning.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.staffanstorpck.se