Gå till innehåll
Staffanstorps Cykelklubb
Staffanstorps Cykelklubb

Publicerad: 2022-11-02

Senast uppdaterad: 2022-11-02

Författare: Fredrik Larsson

Bli medlem

Vid årsmötet 2022 beslutades att medlemsavgiften ligger kvar på 200 kr / person

Se till att alla familjemedlemmar och gärna lite nya vänner och bekanta blir medlemmar för att stötta föreningen.

Medlemsavgiften betalas in via BG 5849-3560, eller SWISH 1232876068

För er som var medlemmar under 2021 räcker det att uppge ert namn i er betalning så kan vi stämma av det mot vårt medlemsregister.

För helt nya medlemmar; betala avgiften enligt ovan men maila även nedanstående uppgifter till

jonask.hakansson@gmail.com

Personnummer, Namn, Adress, Telefonnummer.

För barn och ungdomar uppge även målsmans namn och telefonnummer.

I samband med att du blir medlem så blir du också registrerad i föreningens medlemsregister som finns i IdrottOnline. IdrottOnline är ett gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott och utgör basen för all kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund. I samband med att du registreras i IdrottOnline (av föreningens medlemsadministratör) så kommer du också att få inloggningsuppgifter till Idrottonline. Det är viktigt att den epostadress du uppger är korrekt så att kommunikationen med förening och förbund underlättas.

I maj 2018 trädde en strängare lagstiftning i kraft gällande hantering av personuppgifter (GDPR). Vi kommer att lagra de uppgifter du har skickat in i vårt medlemsregister. (T.ex. namn, personnummer, adress, epostadress, telefonnummer).

Personuppgifterna används för att vi ska kunna ha kontakt med våra medlemmar men exempelvis också om någon av våra medlemmar vill tävla (i samband med anmälan till tävling)

Som medlem samtycker du till att denna information lagras men föreningen kan också ta bort informationen i händelse av att man inte längre vill vara medlem.

Som medlem samtycker du även till att namn och bild på dig kan användas av klubben i kommunikation och publicering i olika medier typ Facebook, tidning, TV eller radio. Om du inte samtycker till publicering av namn och bild i medier så måste detta anmälas skriftligen till klubbens sekreterare eller kassör.

En bild

Besöksadress

Staffanstorp CK
Levins Cykel & Sport
Södra Lundavägen 18
24532 Staffanstorp

Postadress

Staffanstorp CK
Levins Cykel & Sport
Södra Lundavägen 18
24532 Staffanstorp

Kontakta oss

070-668 5175
info@staffanstorpck.se